قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۱/۱۱ - ۱۳:۵۹
نگاهی دیگر به اتفاقات این روزهای فدراسیون کشتی

تسویه حساب نوروزی با دبیر یا برکناری تحمیلی؟!/ رنگرز هم می‌رود؟

سرپرست فدراسیون کشتی با برکناری دبیرش،‌ در تعطیلات نوروز به نوعی با وی تسویه حساب کرد.

تسویه حساب نوروزی با دبیر یا برکناری تحمیلی؟!/ رنگرز هم می‌رود؟

 

به گزارش سراج24، در روزهایی که اغلب رسانه‌ها و مردم تعطیلات نوروزی را پشت سر می‌گذاشتند و همه مشغول دیدوبازدید‌های معمول بودند، حجت‌الله خطیب در خانه کشتی حاضر شد و به صورت دستنویس حکم به برکناری عارف ربطی داد و به جایش محمدرضا توپچی را به عنوان دبیر فدراسیون انتخاب کرد.
 
کاملا مشخص است که خطیب برای آنکه از حواشی رسانه‌ای و انتقادات شدید‌الحن ربطی دور بماند، تعطیلات نوروزی را برای این تصمیم انتخاب کرده است. او می دانست که اگر این عزل و نصب را به بعد از تعطیلات موکول کند، به مراتب انتقادات شدیدتری را متحمل خواهد شد، کمااینکه در همین روزهای تق و لق رسانه‌ها؛ باز هم ربطی سرپرست فدراسیون را تهدید به افشاگری کرد.
 
خطیب اما چرا این تصمیم را گرفت؟ سرپرست فدراسیون که حکم سرپرستی‌اش بر فدراسیون شش ماهه بوده و مدت‌هاست که به دلیل عدم برگزاری مجمع انتخاباتی، غیرقانونی بر مسند ریاست کشتی نشسته، از همان ابتدا معتقد به تحمیلی بودن دبیر و نایب‌رئیسش بود. دبیر و نایب‌رئیسی که خودش انتخاب نکرد، این انتخاب‌های تحمیلی نیز از همان ابتدای مسئولیت خطیب، تمام مسئولیت‌ها را به عهده گرفتند.
ربطی طبق وظایفش مسئولیت تمامی امور اجرایی و رنگرز نیز امور مالی را کاملا به عهده داشتند و خطیب به نوعی در فدراسیون هیچ کاره بوده است.
 
اتفاقات اخیر و همچنین مسائلی که از همان ابتدای حضورش در فدراسیون رخ داد، باعث شد وی عملا قدرت چندانی برای خود احساس نکند و شاید برکناری ربطی نوعی تسویه حساب به دلیل تنش‌های قبلی و همچنین نشان دادن قدرت و یا تصمیم برای به دست گرفتن کامل قدرت برای سرپرست فدراسیون باشد.
 
اگر مورد سوم بیشتر نزدیک به واقعیت باشد، هیچ بعید نیست که خطیب چندی دیگر رنگرز را نیز برکنار کند، رنگرزی که از سوی وزارتخانه ورزش و جوانان ماموریت یافته که به عنوان یک گوش شکسته با این فدراسیون همکاری کند.
 
نکته دیگری که این روزها از فدراسیون شنیده می‌شود، این است که مقامات وزارت ورزش دستور به برکناری ربطی داده‌اند، چیزی که بیشتر به یک فرار رو به جلو از سوی خطیب شبیه است و اینکه خط و سوی انتقادات و تهدیدهای دبیر عزل شده از فدراسیون خطیب خارج به سمت وزارتخانه سوق داده شود.
 
ربطی بعد از جلسه سه نفره روز گذشته با خطیب و رنگرز، در حالیکه از ماهیت جلسه ابراز رضایت نمی‌کرد و هرگز در مورد برکناری‌اش قانع نشده بود، راهی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک شد تا به زعم خود، حقش را پس بگیرد که البته به دلیل تعطیلی و فضای نوروزی این روزهای ادارات، فرصتی برای پیگیری موضوع پیدا نکرد.
 
اینکه چرا ربطی برکنار شد و روز شنبه هفته آینده که فعالیت‌های فدراسیون در سال ۹۲ به صورت رسمی استارت خواهد خورد چه اتفاقات دیگری در انتظار این فدراسیون پرحاشیه است، یک بحث است، که باید منتظر روزهای آینده بود.
 
بحث دیگر رفتاری است که ربطی بعد از شنیدن خبر برکناری‌اش از خود نشان داده، او به گفته خودش نامه برکناری و ابلاغ توپچی را پاره کرده و گفته که به این حکم هیچ اهمیتی نمی‌دهد و همان‌طور که قبلا اشاره شد، خطیب را تهدید نیز کرده است.
 
او به وعده‌اش عمل کرده و این روزها در محل کارش حضور پیدا می‌کند و مثل گذشته کارهای مربوط به دبیری فدراسیون را انجام می‌دهد، به طوری که خطیب مجبور شده به روسای کمیته‌اش نامه بزند که خطاب نامه‌های اداری‌شان توپچی باشد.
 
باید امیدوار بود که رفتار نامتداول ربطی به بدعتی بد در کشتی تبدیل نشود که هر کسی که به هر دلیلی از کارش برکنار شد، مسئول بالاسرش را تهدید به افشاگری کند.
 
نکته پایانی اینکه مسئولان ما باید یاد بگیرند که این صندلی‌ها برای کسی ساخته نشده و پست‌ها همه گذرا هستند.
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••